Chef's Tasting Menu
+32 498 128 777
info@janverhelst.be
Stationsstraat 33
9810 Eke-Nazareth


Het Menu

GILLARDEAU OESTER
gember | soja | kalamansi

ZEEUWSE MOSSELEN
groene curry | hopliet bier


MAKREEL 
griekse citroen | sopraffino | picudo olijfolie

COBIA
gele wortel | gember | wortel beurre blanc | truffel aardappel

FOIE GRAS & KNOLSELDER 
geroosterde knolselder jus | zalf | gebakken eendenlever

FAZANT
kalamata olijf | radicchio | parmesan | risotto

REE
mole saus | abinao chocolade | ancho & chipotle chili | jonagold | cashewnoten 

BABA AU RHUM
kokos | geconfijte gember | atsina | havana rhum

Over de Tasting Menu

Jan Verhelst creëert zijn Chef’s Tasting Menu, gebaseerd op een grote variëteit seizoensgebonden produkten, geselecteerd op de dag van uw bezoek. De chef voegt er graag een extra gerecht aan toe, om uw totaalervaring nog aangenamer te maken en te personaliseren.

6 x TASTING : per persoon € 80
met premium wines, plus € 55

5 x TASTING : per persoon € 70
met premium wines, plus € 45

4 x TASTING : per persoon € 60
met premium wines, plus € 35

DISCOVERY MENU : € 65
3 gangen, aperitief, wijnen & koffie inbegrepen.
verkrijgbaar op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag & zondag. 
Enkel mits reservatie.

LUNCH MENU : € 30
3 gangen (met keuze dessert of koffie), exclusief dranken.  
verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.  

3 Gangen Lunch

Lunchmenu


COBIA
gele wortel | gember | wortel beurre blanc | truffel aardappel

FAZANT

kalamata olijf | radicchio | parmesan | risotto

Dessert of Koffie

Verwen jezelf en je klanten/relaties met de smaakvolle seizoenskeuken van Jan Verhelst.
Geniet van een heerlijke lunch bereid met verse producten van topkwaliteit, en maak kennis met de grenzeloze creativiteit van de chef.

Verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag voor € 30 (exclusief dranken).