Chef's Tasting Menu
+32 498 128 777
info@janverhelst.be
Stationsstraat 33
9810 Eke-Nazareth


Het Menu

GILLARDEAU OESTER
gember | soja | kalamansi

MOZARELLA BUFFEL 
tartaar | tartaar | kappertjes | avruga


RODE POON
aubergine | dengaku | ponzu | temp

TARBOT
citroen | vijgen | sopraffino | olijfolie  

HEILBOT
rode curry | butternut | roze pompelmoes

CANNELONI
kalfstong | bos champignons | geitenkaas | tomaat

ROODPOOT PATRIJS
bleu d’auvergne | witlof | gebrande ui | blauwe bes | pastinaak
 

TARTELETTE
citroen | framboos | cremeux | dulce de leche

Over de Tasting Menu

Jan Verhelst creëert zijn Chef’s Tasting Menu, gebaseerd op een grote variëteit seizoensgebonden produkten, geselecteerd op de dag van uw bezoek. De chef voegt er graag een extra gerecht aan toe, om uw totaalervaring nog aangenamer te maken en te personaliseren.

6 x TASTING : per persoon € 80
met premium wines, plus € 55

5 x TASTING : per persoon € 70
met premium wines, plus € 45

4 x TASTING : per persoon € 60
met premium wines, plus € 35

DISCOVERY MENU : € 65
3 gangen, aperitief, wijnen & koffie inbegrepen.
verkrijgbaar op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag & zondag. 
Enkel mits reservatie.

LUNCH MENU : € 30
3 gangen (met keuze dessert of koffie), exclusief dranken.  
verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.  

3 Gangen Lunch

Lunchmenu




WITTE HEILBOT
rode curry | butternut | roze pompelmoes

MOZARELLA BUFFEL

witlof | eekhoorntjesbrood | pastinaak | bleu d'auvergne

Dessert of Koffie

Verwen jezelf en je klanten/relaties met de smaakvolle seizoenskeuken van Jan Verhelst.
Geniet van een heerlijke lunch bereid met verse producten van topkwaliteit, en maak kennis met de grenzeloze creativiteit van de chef.
Verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag voor € 30 (exclusief dranken).