Chef's Tasting Menu
+32 498 128 777
info@janverhelst.be
Stationsstraat 33
9810 Eke-Nazareth


Het Menu

GILLARDEAU OESTER
gember | soja | kalamansi

JALAPENO
cheddar | bacon | cream cheese 

MAKREEL
gele biet | rode biet | rode quinoa | griekse yoghurt

ROG
petit gris | groene kruiden | citroengras

KREEFT
citrus | bisque | granny smith

BUIKSPEK
wortel | okra | cardamon

DUIF
witloof | shiitake | aardpeer | koriander 

CHOCOLADE
framboos | chocolade cremeux | atsina | dragon | speculoos



Over de Tasting Menu

Jan Verhelst creëert zijn Chef’s Tasting Menu, gebaseerd op een grote variëteit seizoensgebonden produkten, geselecteerd op de dag van uw bezoek. De chef voegt er graag een extra gerecht aan toe, om uw totaalervaring nog aangenamer te maken en te personaliseren.

6 x TASTING : per persoon € 80
met premium wines, plus € 55

5 x TASTING : per persoon € 70
met premium wines, plus € 45

4 x TASTING : per persoon € 60
met premium wines, plus € 35

DISCOVERY MENU : € 65
3 gangen, aperitief, wijnen & koffie inbegrepen.
verkrijgbaar op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag & zondag. 
Enkel mits reservatie.

LUNCH MENU : € 30
3 gangen (met keuze dessert of koffie), exclusief dranken.  
verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.  

3 Gangen Lunch

Lunchmenu


ROG
petit gris | groene kruiden | citroengras  

DUIF "FLANDRIEN"

witloof | shiitake | aardpeer | koriander

Dessert of Koffie

Verwen jezelf en je klanten/relaties met de smaakvolle seizoenskeuken van Jan Verhelst.
Geniet van een heerlijke lunch bereid met verse producten van topkwaliteit, en maak kennis met de grenzeloze creativiteit van de chef.

Verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag voor € 30 (exclusief dranken).