Chef's Tasting Menu
+32 498 128 777
info@janverhelst.be
Stationsstraat 33
9810 Eke-Nazareth


Het Menu

GILLARDEAU OESTER
gember | soja | kalamansi

MAKREEL
komkommer | yuzu | wasabi | tapioca

GELAKTE PALING
wortel | gember | soja

CORVINA
chorizo | artisjok | kikkererwt

ANJOU DUIF
tomaat | kalamata olijf | kappertjes | picudo olijfolie

MELKGEIT
look | amandel | daslook

KALFSFILET
asperge | kriel aardappelen | venkel | courgette

GOAT CHEESE CAKE
framboos | cacao grue | kumquat | witte chocolade



Over de Tasting Menu

Jan Verhelst creëert zijn Chef’s Tasting Menu, gebaseerd op een grote variëteit seizoensgebonden produkten, geselecteerd op de dag van uw bezoek. De chef voegt er graag een extra gerecht aan toe, om uw totaalervaring nog aangenamer te maken en te personaliseren.

6 x TASTING : per persoon € 80
met premium wines, plus € 55

5 x TASTING : per persoon € 70
met premium wines, plus € 45

4 x TASTING : per persoon € 60
met premium wines, plus € 35

DISCOVERY MENU : € 65
3 gangen, aperitief, wijnen & koffie inbegrepen.
verkrijgbaar op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag & zondag. 
Enkel mits reservatie.

LUNCH MENU : € 30
3 gangen (met keuze dessert of koffie), exclusief dranken.  
verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.  

3 Gangen Lunch

Lunchmenu


KABELJAUW
groene kool | schorseneer | hoeve ei | truffel  

EENDENBORST

miso | rode biet | zwarte quinoa

Dessert of Koffie

Verwen jezelf en je klanten/relaties met de smaakvolle seizoenskeuken van Jan Verhelst.
Geniet van een heerlijke lunch bereid met verse producten van topkwaliteit, en maak kennis met de grenzeloze creativiteit van de chef.

Verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag voor € 30 (exclusief dranken).